.
Annunci online

parloveneto [ pensieri, cultura e tradizioni del Veneto ]
 



14 aprile 2004



Altra ricetta

Polenta con funghi sopressa e formajo

Preparasion:

pareciè un bel paiolo de polenta, magari con farina de maranelo. metì sui piati del formajo tenero come l'Asiago visto che semo veneti, ma va ben anca el fontina, tajà a fetele. buteghe sora la polenta calda  bastansa mola in modo che el formajo se scioje. tajè do o tre fete de sopressa de quela bona da meterghe sora con 'na sguciarà de funghi.

naturalmente se ghe beve drio un fià de rosso

(piatto tipicamente invernale)

Fausto




permalink | inviato da il 14/4/2004 alle 18:5 | Leggi i commenti e commenta questo postcommenti (1) | Versione per la stampa
sfoglia     marzo        agosto
 
rubriche
Diario
Chi siamo
Cucina Veneta

cose
Ultime cose

Il mio profilo
da vedere
cruck
el prete
williamwallace
el quercione
PPP
Rapper in dialetto
Il sito di Carlony (el Quercione)
cerca
me l'avete letto 1 volte

Feed RSS di questo blog Rss 2.0
Feed ATOM di questo blog Atom